LAKUKAN INI Dan Anda Tidak Akan Melihat Labah-Labah Didalam Rumah !!

loading...

LAKUKAN PEKARA INI Dan Anda Tidak Akan Melihat Labah-Labah Didalam Rumah !! Jika anda mempunyai masalah dengan labah-labah, ini akan menjadi penyelesaian yang paling sesuai untuk anda! Alih-alih menggunakan bahan kimia toksik di rumah anda, kami menawarkan satu cara semulajadi untuk memegang labah-labah daripada selama-lamanya rumah anda…

Labah-Labah Didalam Rumah

LAKUKAN PEKARA INI Dan Anda Tidak Akan Melihat Labah-Labah Didalam Rumah !!

Inilah apa yang perlu dilakukan:

Jaga Kebersihan

Cara terbaik untuk memegang labah-labah adalah untuk menjaga rumah anda bersih. Manakala vacuuming dan membersihkan lantai boleh meletihkan tetapi berbaloi. Juga, melakukan bermusim kering sentiasa. Apabila telah selesai dengan bahagian dalaman rumah, pergi ke bahagian luar. Ini memerlukan pembuangan daun apa-apa dan perkara-perkara lain daripada rumput dan jalan masuk anda.

Cuka epal cider

Cuka epal cider boleh digunakan untuk banyak perkara, seperti kering windows. Ia mempunyai bau yang sangat kuat yang dikenali untuk mengusir semut, nyamuk, labah-labah dan serangga lain. Apa anda perlu lakukan adalah untuk Campurkan cuka beberapa dengan sedikit air dalam botol dan semburan di sekitar rumah, terutamanya tingkap, pintu dan lohong.

Labah-Labah Didalam Rumah

Minyak pati pudina

Labah-labah semata-mata tidak tahan bau tumbuhan ini. Membuat semburan rumah sendiri, dengan sebotol spray yang diisi dengan air dan tambah cecair cecair dishwashing, dan lapan titis pati minyak Peppermint. Semak bau, dan jika ia tidak cukup, tambah lapan titik lebih banyak. Goncang dan spray sekitar rumah.

Lemon

Jika anda mempunyai minyak pati lemon di rumah menggunakannya dengan cara yang sama sebagai minyak Peppermint.

Coklat

Walaupun ianya tidak diketahui mengapa coklat tua bermanfaat terhadap labah-labah, ia telah digunakan untuk masa yang lama untuk penolakan labah-labah di England. Hanya letakkan sepasang pokok coklat tua dalam tetingkap dan anda akan menyelesaikan masalah! Labah-Labah Didalam Rumah

Sumber: http://zivjetizdravo.info/uradite-ovu-stvar-i-vise-nikada-necete-vidjeti-ni-jednog-pauka-u-svom-domu/

Search Terms:

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih