Kegunaan Listerine Yang Ramai Tak Tahu

loading...

Kegunaan Listerine Yang Ramai Tak Tahu . Baiklah, bagaimana jika kami memberitahu anda bahawa dia direndam kapas dalam sebuah Listerine dan kemudian disapu ketiak beliau dengannya? Anda mungkin akan berfikir bahawa ini adalah karut! Baik, dia fikir bahawa ini adalah hanya bodoh, tetapi selepas 5 minit – beliau tidak dapat percaya mata sendiri! Hanya kita lihat artikel di bawah dan Dapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini! Kebenaran sebenar adalah bahawa anda hanya boleh menggunakan Listerine sebagai mouthwash yang, tetapi pencipta yang telah jauh lebih unggul.

kegunaan-listerine

listerineDid anda tahu bahawa Listerine, yang telah digubal pada 1879, pada asalnya dibangunkan sebagai antiseptik yang pembedahan dan, dari segi sejarah, telah digunakan untuk segala macam hal? Dan, anda juga harus tahu bahawa ia tidak dipasarkan bagi nafas sehingga tahun 1970-an! Dan dengan begitu banyak bahan-bahan yang berguna dalam Listerine — thyme, eucalyptus dan alkohol!

Kegunaan Listerine Yang Ramai Tak Tahu

Jadi, memang tidak hairanlah produk ini digunakan dalam banyak cara-cara yang kreatif. Hanya kita lihat artikel di bawah dan Dapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini:

Sapukan di bawah lengan anda

Ya, anda boleh kegunaan Listerine untuk Sapukan di bawah lengan anda dan Percayalah – kerjanya hebat! Satu soalan yang mudah-anda pernah dijumpai sendiri tanpa iaitu menyahbau pada saat yang sangat luar? Nah, jika jawapan anda adalah ya, maka anda tidak perlu bimbang, kerana Listerine untuk memerangi bau ketiak bila-bila masa anda berada di secubit! Dan, ia adalah sangat mudah – hanya tuangkan beberapa Listerine ke kapas dan perlahan-lahan dab di bawah lengan anda.

Rendam tapak kaki anda di dalamnya

Ya, anda mendapat hak itu – Kegunaan Listerine juga boleh menjadi besar untuk menghilangkan kulat kuku jari kaki. Berikut adalah apa yang anda perlu lakukan – anda hanya perlu membuat diri anda mandi kaki Listerine dan membenarkan jari kaki anda untuk rendam untuk setengah jam. Atau, anda boleh menambah sedikit cuka putih bagi kes-kes yang amat buruk.

Tuangkan ke dalam tandas

Tahukah anda bahawa Listerine boleh benar-benar bersih dan menghilangkan bau busuk mangkuk anda? Baik Ya, dan apa yang anda perlu lakukan adalah Tuang sedikit di dan menggunakan berus tandas anda untuk memberikan perkara-perkara yang gosok lampu. Bukan sahaja ia akan membersihkan tandas anda, tetapi ia juga akan memberikan ia kasut yang besar dan bau yang baik.

Dab pada Itches anda

Jujur dengan anda, saya benar-benar berfikir bahawa anda akan terkejut apabila kami memberitahu anda bahawa dabbing Listerine pada gigitan pepijat gatal anda boleh memberikan sedikit kelegaan sangat diperlukan. Pakar mengesyorkan menggunakannya untuk reaksi gatal untuk oak racun atau ivy racun!

Basah rambut anda dengan

Ya, hanya basah rambut anda dengannya, kerana Listerine sekali dipasarkan sebagai satu cara untuk menghilangkan kelemumur! Baiklah, ini bermakna bahawa anda perlu mencubanya. Hanya urut beberapa Listerine ke kulit kepala, Balut rambut anda dengan tuala, dan mencuci ia selepas anda telah dibenarkan untuk melakukan kerjanya!

Meletakkannya di muka anda

Ramai juga gunakan Listerine sebagai satu cara untuk pertempuran jerawat! Seorang rakan saya memberitahu saya bahawa dia cuba semua jenis antibiotik dan preskripsi yang terkemuka di pasaran, tetapi apa-apa yang telah bekerja serta mengguna pakai Listerine pagi dan malam.

Batang berus gigi anda di dalamnya

Sama seperti Listerine boleh membuat pertempuran kuman dalam mulut anda, ia boleh menjaga yucky kuman pada berus gigi anda juga. Jadi, anda perlu mengisi kaca Meja sisi katil anda dengan sedikit Cecair kumur dan biarkan anda berus gigi yang rendam. Beberapa jam harus lebih daripada cukup untuk melakukan silap mata tersebut!

Disemburkan pada skrin anda

Well, sesetengah orang mungkin berfikir anda akan gila untuk menyembur Listerine ke komputer atau skrin televisyen, tetapi ia merupakan cara terbaik untuk membersihkan benda-benda mati. Jadi, anda perlu menyembur beberapa terakhir dan menggunakan kain lembut untuk Lap dari cap jari dan gunk yang tidak diingini. Bonus tambahan akan bau sos mayonis pudina, berbanding dengan “bau kimia” seringkali dimainkan bagi mengiringi produk pembersihan yang biasa.

Melambungkan dalam sampah

Kita semua tahu bahawa bau sampah seksa yang amat besar boleh membuat dapur anda bau benar-benar dahsyat. Tetapi sebelum anda membuang sebarang sampah dalam beg, meletakkan kertas Listerine-direndam tuala di bahagian bawah sangat. Ini akan membuat perkara-perkara yang berbau segar dan sos mayonis pudina!

Sumber: http://www.healthylifetricks.com/poured-listerine-cotton-ball-rubbed-armpits-minutes-not-believe-eyes/

Search Terms:

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih