Katakanlah Selamat Tinggal Kepada Penyakit Kencing Manis

loading...

Katakanlah Selamat Tinggal Kepada Penyakit Kencing Manis, Kolestrol, Triglycerides dan Ulser . Adakah anda tahu bahawa daun herba yang paling dikenali untuk merawat kencing manis, tapi ada banyak kegunaan lain bagi Daun herba(fig leaves)? Terdapat banyak ubat-ubatbuatan sendiri dari merawat kencing manis untuk merawat bronkitis, Ketuat kemaluan, cirrhosis hati, tekanan darah tinggi, masalah kulit dan ulser. Rajah daun tidak digunakan seberapa banyak yang mereka perlu.

 Penyakit Kencing Manis

Penyakit Kencing Manis Kebanyakan bagi Daun herba(fig leaves) menggunakan sap ini atau susu pokok Suci. Rajah tinctures atau poultices harus menjadi kelompok digunakan dengan serta-merta dan segar yang dibuat setiap hari. Anda akan terkejut apabila kami memberitahu anda bahawa buah Ara adalah salah satu daripada sumber tertinggi serat dan kalsium.

Buah Ara mempunyai antioksidan dan kesan laksatif yang pada tubuh. Daun herba(fig leaves) mengandungi serat, magnesium, kuprum, mangan, kalsium dan vitamin A, B, C dan K. Selain vitamin ini, Daun herba(fig leaves) ini juga mengandungi asid folik, natrium dan zink. Rajah adalah kaya dengan kalium dan serat, membantu menstabilkan tekanan darah badan. Rajah tersebut mengandungi ciri-ciri anti kencing manis dan anti tumor. Mereka mempunyai kalsium, kalium dan serat larut air yang membantu dalam pengurangan kolesterol.

Daun herba(fig leaves) MANFAAT KESIHATAN:

Penyakit Kencing manis

Penyakit Kencing Manis Berita besar dengan menggunakan Daun herba(fig leaves) adalah bahawa mereka mempunyai sifat-sifat anti kencing manis. Pesakit kencing manis yang memerlukan kurang insulin ketika dalam rawatan yang menggunakan ekstrak Daun herba(fig leaves). Dalam pesakit kencing manis harus mengambil ekstrak dengan Sarapan Pagi, perkara pertama di pagi hari. Remedi tambahan untuk adalah untuk rebus Daun herba(fig leaves) dalam sedikit air segar ditapis dan minum ini sebagai teh.

Triglycerides

Bersama-sama dengan mereka sifat-sifat anti-kencing manis, Daun herba(fig leaves) juga telah telah ditunjukkan untuk menurunkan paras trigliserida badan. Trigliserida yang merupakan satu bentuk simpanan lemak di dalam badan. Walaupun penyediaan triglycerides adalah diperlukan untuk kesihatan yang sempurna dan fungsi badan, triglycerides terlalu banyak sangat meningkatkan risiko obesiti dan penyakit jantung. Penyakit Kencing Manis

Ulser

Tiap-tiap hari dua Daun herba(fig leaves) mengunyah dan menelan keseluruhan daun. Penghidap ulser maju harus lakukan ini pada waktu pagi dengan perut kosong.

Serat

Oleh kerana Daun herba(fig leaves) memiliki sejumlah besar serat, orang-orang yang gemuk dan rasa perlu lepaskan beberapa paun akan mendapati bahawa memakan buah Ara, satu sebenarnya boleh meneruskan program pengurusan berat badan berkesan.

Cara-cara membuat teh Daun herba(fig leaves) buatan sendiri yang terbaik

RESIPI:

Nota: Teh Daun herba(fig leaves) boleh bermanfaat untuk masalah kardiovaskular, pesakit-pesakit kanser dan penghidap tekanan darah tinggi. Untuk membuat Rajah daun teh, hanya rebus Daun herba(fig leaves) dalam air selama sekurang-kurangnya 15 minit.

Penawar bronkitis rumah melibatkan mendidih air dengan tiga Daun herba(fig leaves) dan piloncillo, gula yang bertapis. Penawar utama ulser melibatkan mengunyah dan menelan dua keseluruhan Daun herba(fig leaves) setiap hari.

Kami benar-benar berharap anda mencari artikel ini berguna dan jangan lupa untuk berkongsi dengan rakan-rakan dan keluarga. Terima kasih dan mempunyai satu yang baik!

Sumber: http://themagicofhealthylife.com/2016/10/31/dont-waste-time-money-say-goodbye-diabetes-cholesterol-triglycerides-ulcers-help-fig-leaves/

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih